Blog om kultur, natur og politik

Latest Posts

I ruiner af Morten Pape

Er den, der ikke stopper det forkerte, lige så medskyldig som den, der gør noget forkert? Det er det helt centrale spørgsmål i Morten Papes tredje roman, I ruiner. Romanen er en stor demaskering af ondskabens mange ansigter. Den affektbetonede ondskab. Den afstumpede ondskab. Men frem for alt den ansigtsløse og anonyme ondskab. Hvor man … Læs mere I ruiner af Morten Pape

Kærlighedens år af Johanne Mygind

Jeg har læst Johanne Myginds debutroman, Kærlighedens år. Romanen handler om dokumentaristen Nanna, der forsøger at bearbejde sin egen skilsmisse ved at lave et generationsportræt af sin mor og mormor. Da jeg begyndte på romanen, troede jeg, at den handlede om mænd og kvinder, skilsmisse og ligestilling. Men Kærlighedens år er først og fremmest en roman om … Læs mere Kærlighedens år af Johanne Mygind

Du kan alt af Christian Jungersen

Christian Jungersens nye roman ”Du kan alt” har delt vandene. Jeg læste den selv med så stort engagement, at jeg i nogle uger slet ikke kunne deltage i sociale arrangementer uden at tale om den. Derfor kan jeg heller ikke lade være med at dele min læseoplevelse her. “Du kan alt” er et litterært amfibium, … Læs mere Du kan alt af Christian Jungersen

Sfinx af Daniel Dalgaard

Jeg er lige blevet færdig med Daniel Dalgaards debutroman, Sfinx. Romanen er blevet anmeldt af alle store medier – endda meget positivt – men jeg synes alligevel ikke, at den har fået den omtale og opmærksomhed, som den fortjener. Måske skyldes det, at plottet – hvis man overhovedet kan kalde det sådan – ikke kan … Læs mere Sfinx af Daniel Dalgaard

Loader…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.